Title Image

Árnyékolástechnika kivitelezése

Rendelje meg műanyag nyílászáróit teljeskörű kivitelezéssel!

Zárja ki a tűző napfényt!

Nyáron a tűző napfény a lakásba is behatol, és rontja a komfortérzetünket. A helyiségek rendkívüli módon felmelegszenek. A megoldás ez esetben egy árnyékoló, például redőny, reluxa, roletta, szalagfüggöny vagy zsaluzia felszerelése. Termékeink magyar gyártásúak, márkás, minőségi, hazai és külföldi alapanyagokból készülnek, és mindenben megfelelnek az EU szabványoknak. A motoros változat kivételével minden redőnyt megrendelhet akár alumínium vagy műanyag változatban is.

Minden típusú sötétítő és rovarháló beszerelése!

Kérjen ajánlatot 60 másodperc alatt!

Miért válasszon minket a redőnyök és reluxák beépítésére?

Műanyag redőnyeinket megrendelheti csapágyakon futó fém tengellyel, gumi- vagy kefe betétes műanyag lefutóval és csíkos műanyag redőnypalásttal.

Alumínium redőnyeink alulcsapott, 20°, vagy koporsó alakú fehér alumínium lemezből hajtott tokvégre szegecseltek. Redőnyeink alu láb kefe betétes, alu lamella ariterezett, fém tengelyesek.

Megoldást kínálunk minden árnyékolástechnikai problémára, legyen szükség redőnyre, reluxára, rolettára, szalagfüggönyre vagy zsaluziára.

Műanyag redőnyeink alulcsapott, 20°, vagy koporsó alakú, alumínium tokvégre szegecselt lindab lemezes tokban kerülnek beszerelésre.

A rovarhálóink távol tartják a rovarokat, azonban nem zavarják a kilátást, és nem rontják otthona esztétikáját.

Műanyag redőnyeink vakolható tokos, kombi, kombi vakolható tokos, ráépíthető és ráépíthető kombi kivitelben is rendelhetőek.

Rolettáink elérhetőek portaszító pamut, poliészter, PVC anyagból, fényáteresztő, fényzáró, mintás, reflexiós és naphálós, illetve rugós, gyöngyös-láncos, hajtókaros és motoros kivitelben.

Műanyag vagy alumínium keretre feszített rovarhálók fix, toló, függőlegesen vagy vízszintesen feltekeredő, nyíló, vagy hajtogatott kivitelben, illetve ajtóra szerelhető változatban is rendelhetők.

ŐK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK

Válassza a minőséget, kérjen ajánlatot most!

Miért az Ablak Gyorsan a megoldás?

Magyar termék

Az Ablak Gyorsan hazai gyártó, aki minden figyelmét a magyarországi piacra fordítja. Válasszon Ön is Magyar terméket, magyar gyártótól a minőség és megbízhatóság jegyében.

Könnyű garancia érvényesítés

Garancia szemponjából előnyösebb hazai gyártót választani, mert az esetleges garanciálisa javításokra így csak néhány napot kell várnia, míg külföldi gyártónál akár hónapokat.

Minden egy helyen

Cégünk nem csak nyílászárók gyártására és beépítésére szakosodott. Minden felmerülő kőművesmunkát elvégzünk, illetve a profi árnyékolástechnikát is biztosítjuk.

Ossza meg ismerőseivel is!

Kövessen minket a Facebook-on!

Zárja ki a hideget és a zajt! Kérjen ajánlatot most!