Title Image

Ablakcsere kivitelezése

Rendelje meg műanyag nyílászáróit teljeskörű kivitelezéssel!

Gyártás 7 nap, beépítés 1 nap alatt!

A jó minőségű nyílászárók kiválasztása alapvető fontosságú, azonban legalább ugyanilyen fontos, hogyan kerülnek beépítésre. Ablakcsere szolgáltatásunk során kollégánk ingyenesen felméri az ingatlant, majd árajánlatot adunk. Ha ez megfelel Önnek, legyártjuk és beszereljük új ablakait, ingyen felhelyezzük a párkányt, kérdés esetén képzett kollégánk szaktanácsokkal is ellátja Önt. Önnek nem lesz más dolga, mint birtokba venni felfrissült otthonát, minden mást ránk bízhat, az árnyékoló felszerelésétől kezdve a pengefal felépítéséig. A munka végeztével kollégáink rendet és tisztaságot hagynak maguk után, így az ablakcsere nem jár komoly kellemetlenségekkel vagy piszokkal.

Alacsonyabb fűtésszámla akár a jövő hónaptól!

Kérjen ajánlatot 60 másodperc alatt!

Miért válassza az Ablak Gyorsant a nyílászárók cseréjére?

Mert az Ablak Gyorsannál a gyártás 7 napot, míg a beépítés csupán 1 napot vesz igénybe, így 7-10 napon belül megvalósul az ablakcsere!

Mert a bontás során szakképzett kollégáink a gyorsaság mellett a kiváló minőséget is szem előtt tartják.

Mert nem csak újépítésű ingatlanok, de panel és tégla épületek ablakcseréjében is jelentős tapasztalatunk van.

Mert kifejezetten ügyelünk arra, hogy a bontási munkálatok a legkevesebb zajjal és törmelékkel járjanak.

Mert ajánlatot írásban vagy telefonon is kérhet munkatársunktól, ahol elegendő csupán a faltól-falig méretet megadnia. Megrendelés esetén helyszíni felmérés történik.

Mert a bontás után keletkezett törmelék elszállítását vállaljuk, így Önnek ezzel sem kell foglalkoznia!

Mert akár falbontás nélkül is ki tudjuk cserélni ablakait, ha a meglévő fatok megfelelő állapotó a beépítéshez.

Mert műanyag nyílászáróink a legkorszerűbb technológiával készülnek, és akár passzív házakba is beépíthetőek.

Ablakcsere lépésről-lépésre

Ajánlat adás

Ajánlatot hétfőtől péntekig 9-17 óra között akár írásban vagy telefonon is kérhet a méretek megadásával, ahol elegendő csupán faltól-falig méretet megadnia. Munkatársunk részletes, személyre szabott árajánlatot készít Önnek a megadott adatok alapján, és szakértő segítséget nyújt, hogy együtt ki tudják választani a legmegfelelőbb ár-érték arányú nyílászárókat. Megrendelés esetén helyszíni felmérés történik.

Bontás

A beépítés napján kollégáink kiszállítják Önhöz az elkészült nyílászárókat, majd hozzálátnak a bontáshoz. Ajánlott, hogy a bontás előtt gondoskodjon a környezet takarásáról, hogy a bútorokra és a padlóra a lehető legkevesebb por kerüljön. A régi nyílászárónak először a szárnyait távolítják el, majd magát a tokot. A szabaddá tett nyílást ezután megfelelően portalanítják, és felkészítik a beépítésre.

Beépítés

A beépítéskor kollégáink meghatározzák a pontos vízszíntes és függőleges síkot, majd fülekkel vagy csavarokkal rögzítik a nyílászárókat. A legjobb hőszigetelés érdekében pur habbal töltik ki a keletkezett réseket. Az ablak rögzítését követően a külső és belső párkányok felhelyezésére is sor kerül. A frissen beépített nyílászárókat 24 órán keresztül ne vegye használatba!

Hulladék elszállítás

Az Ablak Gyorsannál nagy hangsúlyt fektetünk nem csak az esztétikus kivitelezési munkára, de a bontási és beépítési munkákkal járó kényelmetlenségek elkerülésére is. Ezért munkatársaink a munka végeztével eltakarítják a bontási hulladékot. A munka folyamán használt eszközöket, régi nyílászárókat és a keletkezett törmeléket pedig elszállítják, hogy Önnek ezzel már ne kelljen foglalkoznia!

ŐK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK

Válassza a minőséget, kérjen ajánlatot most!

Miért az Ablak Gyorsan a megoldás?

Magyar termék

Az Ablak Gyorsan hazai gyártó, aki minden figyelmét a magyarországi piacra fordítja. Válasszon Ön is Magyar terméket, magyar gyártótól a minőség és megbízhatóság jegyében.

Könnyű garancia érvényesítés

Garancia szemponjából előnyösebb hazai gyártót választani, mert az esetleges garanciálisa javításokra így csak néhány napot kell várnia, míg külföldi gyártónál akár hónapokat.

Minden egy helyen

Cégünk nem csak nyílászárók gyártására és beépítésére szakosodott. Minden felmerülő kőművesmunkát elvégzünk, illetve a profi árnyékolástechnikát is biztosítjuk.

Ossza meg ismerőseivel is!

Kövessen minket a Facebook-on!

Zárja ki a hideget és a zajt! Kérjen ajánlatot most!