Title Image

Műanyag ablakok

Egyedülálló AG System műanyag ablakok a tökéletes szigetelésért

Maximális hő- és zajszigetelés

Az Ablak Gyorsan egyedülálló 82 mm-es Decco 82 műanyag profilokat használ, amelyek nem csak esztétikusak, hanem tartósak is. A 82 mm-es profil mellett a hőveszteséget 2 vagy 3 rétegű üveggel tudjuk minimálisra csökkenteni. Az üveglapok közötti Argon gáz töltés és a középtömítés biztosítja a legjobb hőszigetelést, amivel fűtésszámláját akár 40 %-kal csökkentheti. Minden ablakunkat a megrendelő igényeire szabjuk, így passzív házak építésénél a 82 mm-es profil segítségével, 0,5W/m2k értékre tudjuk csökkenteni a hőveszteséget. Nem csak a hő- és zajszigetelésre fókuszálunk, hanem az esztétikus megjelenésre is. Profiljainkat akár fa hatású festéssel is el tudjuk készíteni Önnek!

82 mm-es AG Sytem ablakok a tökéletes szigetelésért!

Kérjen ajánlatot 60 másodperc alatt!

Miért válassza az AG System műanyag ablakokat?

Mert hang- és hőszigetelése egyaránt kiemelkedő.

Mert akár 44mm-es üveggel is rendelhető

Mert horganyzott acéllemez biztosítja a merevséget

Mert elérhető 2 rétegű 1 W/m2K vagy 0,5W/m2K, passzív házakhoz való 3 rétegű üveggel is

Mert minden műanyag nyílászárónkba hibásműködtetés-gátlót és résszellőzőt építünk

Mert minden műanyag nyílászárónkat fehér alumínium kilinccsel szállítjuk, ami nálunk benne van az árban

Mert a minőségi alapanyagoknak köszönhetően könnyű a tiszítása

Mert az ajtóba épített tömítés még a 120 km/órás szélnek is ellenáll

Mert rendelhető igényes és természetes hatású fa mintázattal

Mert számtalan esztétikus szín-, üveg- és méretvariáció rendelhető

ŐK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK

2 és 3 rétegű üveg

Fokozott hőszigetelésű, 2 és 3 rétegű üvegeinket argon és más nemesgázzal töltjük, hogy csökkentsük a hőveszteséget. Az általunk használt 3 rétegű üvegek 0,7 W/m2k értékkel bírnak, akár passzív házak építéséhez is kiválóan alkalmazhatók. Olyan speciális üvegek is rendelhetők, mint a tűzgátló, hőálló, edzett és biztonsági üvegek.

Osztrák MACO vasalat

A műanyag nyílászáróink gyártása során használt osztrák MACO vasalatoknak köszönhetően nyílászáróink nem csak funkcionálisan megbízhatóak, de kiemelkedően biztonságosak is. Bukó-nyíló nyílászáróinkat minden esetben hibásműködtetés-gátlóval és résszellőzővel látjuk el.

Ablak típusok

Fix ablak

A fix ablakon nem található szárny, nyitásra nem alkalmas, mert a tokprofilba üvegező léccel van beszorítva az üveg. A tokosztó nagymértékben variálható, szimmetrikus és aszimmetrikus osztással.

Nyíló ablak

A sima nyíló ablak egy szárnnyal rendelkezik, és a vasalat csak nyíló funkcióban képes a szárnyat mozgatni. Az erkély ajtó ugyanezen az elven működik, csak a méretben van különbség.

Bukó ablak

A bukó ablakot az különbözteti meg a nyíló ablaktól hogy itt a szárny nem jobbról balra vagy balról jobbra nyitható, hanem fentről lefelé. A kilincs mindig a szárny felső részén helyezkedik el.

Bukó-nyíló ablak

Ennél a szerkezetnél a szárnynak több funkciója is van. Az egyik a nyíló funkció, a kilincs vízszintesbe állításával, a másik a bukó funkció a kilincs függőlegesbe állításával, és a résszellőző funkció, amihez a kilincset a bukó és nyíló állás közé kell forgatnunk.

Középen felnyíló, stulpos, váltószárnyas ablak

Ennek az ablaknak két szárnya van, az egyik szárny bukó-nyíló, a másik csak nyíló. A nyíló szárny csak a bukó-nyíló szárny nyitása után nyitható. Nyitott állapotban nem osztja meg semmi a tokot, mert a két szárny egymásba záródik, az un. stulp profilba.

Tokosztott ablak

A tokosztott ablak a fenti ablakok kombinációja, egy tokban legyártva. A kétszárnyú verzió abban különbözik a stulpos ablaktól, hogy a szárnyak nyitása után látható egy tokosztó, amibe a szárnyak záródnak. Így mindkét szárny lehet bukó-nyíló.

Nyílászáró beépítés profi kivitelező csapattal!

A hőveszteség csökkentése szempontjából nem csak a műanyag ablakok minősége, de a profi beépítés is fontos szempont. Hiába várásol valaki kiváló minőségű nyílászárót, ha a beépítést nem megfelelő szakemberek végzik. Az Ablak Gyorsan nagy hangsúlyt fektet a saját gyártámányú termékek tökéletes beépítésére, ezért minden esetben azt javasoljuk, hogy kérje segítségünket a kivitelezési munkálatokban is. Nem csak régi ablakok cseréjét vállaljuk, hanem építési munkák során minden típusú nyílászáró beépítését is.

Tudjon meg többet a kivitelezésről!

Válassza a minőséget, kérjen ajánlatot most!

Miért az Ablak Gyorsan a megoldás?

Magyar termék

Az Ablak Gyorsan hazai gyártó, aki minden figyelmét a magyarországi piacra fordítja. Válasszon Ön is Magyar terméket, magyar gyártótól a minőség és megbízhatóság jegyében.

Könnyű garancia érvényesítés

Garancia szemponjából előnyösebb hazai gyártót választani, mert az esetleges garanciális javításokra így csak néhány napot kell várnia, míg külföldi gyártónál akár hónapokat.

Minden egy helyen

Cégünk nem csak nyílászárók gyártására és beépítésére szakosodott. Minden felmerülő kőművesmunkát elvégzünk, illetve a profi árnyékolástechnikát is biztosítjuk.

Ossza meg ismerőseivel is!

Kövessen minket a Facebook-on!

Zárja ki a hideget és a zajt! Kérjen ajánlatot most!